Premier League

BBC: Dean Smith i lyn-comeback i Premier League

Det er kun seks dage siden, at Dean Smith blev smidt på porten som manager i Aston Villa, men den 50-årige englænder er formentlig tilbage i Premier League før ugen er omme, skriver BBC.

Dean Smith kommer ikke til at gå arbejdsløs længe. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter fem nederlag i træk var tålmodigheden udløbet for Dean Smith i Aston Villa.

Birmingham-klubben takkede Smith for lidt over tre års tro tjeneste som manager i klubben, men der bliver formentlig ikke tid til at smække benene op og slappe af for Smith, der ifølge BBC er så godt som på plads som ny manager i Norwich.

Læs også: Officielt: Gerrard er ny cheftræner i Aston Villa

Premier Leagues bundprop fra Norwich fyrede dagen inden Smiths fyring nemlig sin manager – tyske Daniel Farke, og nu ser det ud til, at ’Kanariefuglene’ i stedet ansætter Dean Smith som manager.

Det er kun de sidste detaljer der mangler, før Smith bliver præsenteret som ny manager, og med sig tager han Craig Shakespeare, der, ligesom det var tilfældet i Aston Villa, kommer til at fungere som assistent for Smith. Det skriver BBC, der også mener at vide, at præsentationen af Smith og Shakespeare sker enten søndag eller mandag.

Den tidligere Chelsea-spiller og manager, Frank Lampard, var også rygtet til Norwich, men han er eftersigende helt ude af billedet.

Aston Villa hentede tidligere på ugen Steven Gerrard ind som erstatning for Dean Smith, og han kan allerede den 14. december komme til at stå overfor sin forgænger, når Norwich tager imod Aston Villa på Carrow Road.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P