Zlatan efter svensk nedtur: Jeg er skuffet

Zlatan Ibrahimovic er skuffet efter torsdagens landskamp mellem Sverige og Georgien, der noget overraskende endte med et nederlag til vores naboer.

Zlatan og resten af det svenske landshold skal nu slå Spanien på udebane, hvis de vil vinde gruppen og kvalificere sig direkte til VM. Foto: Irakli Gedenidze/Reuters/Ritzau Scanpix

Inden torsdagens landskampe lignede Sverige et hold med sikker kurs mod VM. Her toppede de VM-kvalifikationens gruppe B foran Spanien, men det har altså ændret sig nu.

Svenskerne led et overraskende nederlag på 0-2 mod Georgien, mens Spanien vandt deres kamp mod Grækenland. Dermed har spanierne overhalet Zlatan og resten af det svenske landshold i gruppen.

40-årige Zlatan Ibrahimovic lægger ikke skjul på skuffelsen efter kampen.

– Jeg er skuffet. Vi skulle vinde kampen. Vi havde så mange chancer, og vi skulle bare score, men det gjorde vi ikke.

– Der er ingen tvivl om, at vi er meget bedre end dem, og vi skabte chancer nok til at vinde, siger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic afviser samtidig at skulle have undervurderet Georgien, og mener i stedet at kampen burde være blevet afgjort i første halvleg.

– Der burde have stået 3-0 eller 4-0 efter første halvleg. Men når man ikke scorer, vinder man ikke, konstaterer han.

Hvor Sverige inden nederlaget mod Georgien kunne nøjes med uafgjort på udebane mod Spanien søndag, er de nu tvunget til en sejr for at vinde gruppen og dermed kvalificere sig direkte til VM i Qatar.