Premier League

Chelsea-spiller: Snak med Tuchel hjalp mig på vej

Ben Chilwell fik en skidt start på 21/22-sæsonen, hvor det blev til begrænset med spilletid. Måneder senere er den engelske forsvarsspiller fast mand, hvilket ifølge ham selv skyldes Thomas Tuchel.

Ben Chilwell i aktion for Chelsea med back-kollegaen Reece James. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

Engelske Ben Chilwell fik en skidt start på sæsonen, hvor han i Chelseas første fem kampe ikke fik noget spilletid. Nedturen er dog vendt for landsholdsspilleren, der de sidste mange kampe har været at finde i Thomas Tuchels startellever.

Netop hans tyske manager har været vigtig for at vende formkurven, hvis man spørger hovedpersonen selv.

– Mig og manageren i Chelsea havde en meget ærlig snak, hvor han sagde til mig; “I øjeblikket føler jeg, at du mentalt prøver for meget til træning. Du presser for meget på i forsøget på at komme tilbage på holdet. Vi elsker at have dig her, vi kender til de kvaliteter, som du har. Bare slap af en smule. Du skal nok komme tilbage på holdet”.

– For mig var det fantastisk at høre – og derfra var det bare at være tålmodig og være sikker på, at jeg var klar, så når jeg blev bedt om at skulle spille, ville jeg kunne gøre det bedste for holdet, siger Ben Chilwell til BBC Sport.

Ben Chilwell og det engelske landshold skal i aktion fredag den 12. november, når de på hjemmebane møder Albanien i VM-kvalifikationens Gruppe I.

Læs også: Rice forlader engelsk landsholdslejr – ingen afløser

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P