Premier League

Liverpool-chef stopper efter sæsonen

Han fejrer 10 års jubilæum i denne måned, men det bliver ikke til meget mere end de ti år for Liverpools sportsdirektør, Michael Edwards, der stopper i klubben til sommer.

Der sker en markant udskiftning på ledelsesgangene på Kirkby til sommer. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter ti år på posten skal der nye kræfter til som sportsdirektør for Liverpool FC.

Den nuværende sportsdirektør, 42-årige Michael Edwards, stopper nemlig når indeværende sæson er ovre.

– Ti år er ret lang tid i enhvers arbejdsliv. I forbold-terminologi er den en æra i sig – i særdeleshed i en klub som Liverpool, hvor forventninger og standarderne aldrig er under det, som fansene fortjener, lyder det i et åbent brev fra Michael Edwards til Liverpools fans.

– At have været en del af denne klub i denne periode har været et privilegium på grund af de mennesker, jeg har været heldig at arbejde med og den succes, som vi har haft. Men alle gode ting har sin ende, og i mit tilfælde har jeg for nylig færdiggjort mit sidste sommer transfervindue som sportsdirektør i Liverpool, lyder det videre fra Edwards.

Det bliver Julian Ward (tv), der kommer til at afløse Michael Edwards (th) til sommer. Foto: Liverpool FC

Det er dog ikke kun Edwards, der har været yderst tilfreds med, hvordan de seneste ti år er gået. Også klubbens manager, Jürgen Klopp, har været glad for samarbejdet med Edwards.

– Jeg ønsker Michael og hans fantastiske familie alt det bedste i det, som de nu vælger fremover. Jeg ved, at han ikke forlader os med det samme, og det er fedt, for så har vi stadig lidt tid til at arbejde sammen. Hvis vi er lige så heldige og velsignede, som vi indtil videre har været, så kan vi måske skabe flere specielle øjeblikke for vores klub i den resten af tiden, lyder det fra manager Jürgen Klopp.

Det bliver Julian Ward, der overtager rollen som sportsdirektør i Liverpool. Ward kom til Merseyside-klubben fra Manchester City i 2012, hvor han i første omgang var en del af klubbens rekrutterings- og scouting-mandskab. Seneste har han fungeret som assistent for Edwards, så klubben får ikke en helt ’grøn’ mand fremover.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P