International Fodbold

Juve-stjerne tilføjes til lang italiensk skadesliste inden vigtig VM-kamp

Det italienske landshold må undvære endnu en spiller forud for det vigtige opgør i VM-kvalifikationen mod Schweiz fredag aften.

Giorgio Chiellini bliver den fjerde spiller, der kommer på den italienske skadesliste. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix.

Inden onsdag havde den italienske landstræner, Roberto Mancini, allerede spillere som Ciro Immobile, Nicoló Zaniolo og Lorenzo Pellegrini på sin skadesliste forud for den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Schweiz i Gruppe C.

Endnu en spiller kan dog nu tilføjes til den knap så sjove liste, da Juventus-anføreren, Giorgio Chiellini, onsdag måtte forlade den italienske landsholdslejr grundet fysiske problemer. Det melder det italienske medie RAI Sport.

Selvom den store italienske forsvarsspiller ikke kommer i aktion for Italien, så vil han stadig være til stede for at vise sin støtte. Det fortæller han til det italienske medie.

– Desværre så er jeg nødt til at trække mig på grund af en skade, men jeg vil være tæt med mine venner inden det her vigtige opgør, som er på vej, siger Giorgi Chiellini.

Juve-spilleren var inden landsholdssamlingen allerede bevidst om sin skade, men håbede det ville være kortvarigt.

– Jeg kom her og troede, at det ikke var så slemt, men det gik op for mig, at jeg er nødt til at holde nogle flere dages pause, siger Giorgi Chiellini.

Det italienske landshold møder på hjemmebane Schweiz fredag klokken 20.45.

Læs også: Maxsø erstatter skadet Joachim Andersen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P