LaLiga

Real Madrid-nøglefigur vil fortælle sine børnebørn om klubben en skønne dag

Otte år for den hvidklædte kongeklub, Real Madrid. Det er, hvad 29-årige Casemiro indtil videre har opnået. Og det antal år i en så stor klub er ifølge brasilianeren et stort privilegium.

Real Madrid vandt i weekenden 2-1 over Rayo Vallecano. Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

I et interview med det spanske medie Marca, fortæller midtbaneprofilen, Casemiro, at han inderligt sætter pris på de mange år, han har været en vigtig del af Real Madrid.

Det er oplevelser med store spillere i form af Ballon d’Or-nominerede Karim Benzema, det spirende talent Vinicius og midtbaneveteranerne Toni Kroos og Luka Modric, som han særligt hæfter sig ved.

– Det er et priviligium at spille så længe for en af verdens største klubber. Jeg er først nu begyndt at se konturerne af, hvad jeg har oplevet gennem tiden i klubben, siger han i et interview til det spanske medie Marca og supplerer:

– Jeg sætter enormt meget pris på at have spillet med dem (Modric og Kroos, red.) i så lang tid. Det er nogle af de spillere, jeg vil fortælle mine børnebørn om en skønne dag, siger den 29-årige 6’er, inden han fortsætter med at rose sine kollegaer:

– Det er også et kæmpe privilegie at spille med Benzema, som jeg håber vinder Ballon d’or. Og Vinicius er også i topform for tiden, han er ung, men så talentfuld, siger Casemiro afslutningsvis.

Læs også: Atletico-profil ude med slem skulderskade

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P