International Fodbold

Gareth Bale kan blive den blot anden waliser til at spille 100 landskampe for ‘The Dragons’

Gareth Bale har ikke set meget til grønsværen i de seneste par måneder. Faktisk har han ikke været i kamp for Real Madrid siden slutningen af august. Nu er han så udtaget til det walisiske landshold, hvor hans holdkammerater håber på, at se ham bidrage til at sikre VM-billetten.

Gareth Bale i træning sammen med Wales' landshold. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Gareth Bale har været skadet siden d. 28. august, men nu er han tilbage på holdkortet for landsholdet Wales, der møder Hviderusland og Belgien i den kommende uges VM-kvalifikationskampe, hvor han kan opnå sin landskamp nummer 100. Ifølge hans holdkammerater, ser den 32-årige Bale fit og klar ud.

Hvis Gareth Bale kommer i aktion i én af de kommende VM-kvalifikationskampe, runder han en flot milepæl i form af 100 optrædener for Wales. Det er kun Chris Gunter, der tidligere har præsteret det antal kampe for det walisiske landshold.

Men selvom Bale har været på skadeslisten i mange måneder efterhånden, er målmanden Wayne Hennessey sikker på, at hans landsmand er klar til at spille igen for fulde gardiner.

– Han (Gareth Bale, red.) ser klar ud. Han er i god form, smiler og er glad, så det er fantastisk at have ham tilbage i truppen. Det vil være så fortjent for ham, at opnå den 100-kamps milepæl, understreger Wales’ rutinerede målmand Hennessey til britiske BBC.

I koret af positive stemmer er også den tidligere Liverpool-spiller, Joe Allen, at finde:

– Han ser altid god ud til træning. Han er så vigtig en figur for vores landshold. Derfor håber jeg på, han bliver klar søndag (mod Hviderusland, red.), så vi kan sikre de tre point, afslutter midtbanespilleren.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Engelsk landsholdsback: Vores sammenhold er stærkt, selvom vi kommer fra rivaliserende klubber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P