International Fodbold

Engelsk landsholdsback: Vores sammenhold er stærkt, selvom vi kommer fra rivaliserende klubber

Reece James har for alvor bidt sig fast på Thomas Tuchels Chelsea-mandskab, og nu er turen kommet til at tage kampen op om den eftertragtede højreback-plads på landsholdet for den unge englænder, der understreger, at der på trods af stor konkurrence er en god harmoni i landsholdstruppen.

Reece James i samtale med backkollegaen fra Chelsea, Ben Chilwell. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Reece James er førstevalg i klubben Chelsea, der er under ledelse af den karismatiske tysker, Thomas Tuchel. Men den faste plads på landsholdet, må den unge James fortsat kæmpe for.

Den 21-årige højre wingback understreger endvidere, at selvom konkurrencen er stor på landsholdet med spillere fra rivaliserende ligaklubber, er harmonien intakt hos ‘The Three Lions’.

– Når vi spiller på landsholdet, er det et ‘must’ at pakke rivaliseringen væk. Det engelske hold er én enhed, når vi spiller, og derfor er det ligemeget, om man repræsenterer rivaliserende hold på klubplan. Selvom det er vanskeligt til tider, lyder det fra Reece James til Evening Standard onsdag.

James har virkelig fået sat sit præg for klubholdet Chelsea i indeværende sæson, hvor det er blevet til fire mål og tre assists i blot otte kampe for backen, der er glad for den mere offensive mentalitet, som Tuchel har bragt med sig til London-klubben.

– Vi spiller meget anderledes end i sidste sæson. Formationsskiftet har været med til, at give alle spillere mere rum til at komme med frem i angrebssituationerne, mens der forventes mere af den enkelte spiller, afslutter han.

England møder fredag Andorra i VM-kvalifikationen hjemme på London Stadium.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Joshua Cavallo melder fra til VM-slutrunde: Deres love skræmmer mig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P