International Fodbold

Cavani taler ud om sin skadessituation

Edinson Cavani har meldt fra til landsholdet grundet en seneskade. Det fortæller den uruguayanske angriber til et lokalt medie i dag, hvor han uddyber hele skadessituationen.

Det er ikke blevet til meget spilletid for Edinson Cavani i denne sæson. Nu fortæller han, om den skade, der har plaget ham. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Edinson Cavani er ikke udtaget til Uruguays landshold grundet en seneskade. Nu tager angriberen bladet fra munden og uddyber hele skadessituationen.

– Inden sæsonstart oplevede jeg ubehag i en sene. Det gav mig en pause på et par uger, indtil jeg begyndte at få nogle minutter for holdet (Manchester United, red.). Men jeg var nødt til at tage tilbage til landsholdet, følte jeg. Desværre altid med en smule smerte, men med håbet om at det ville forsvinde. Det blev også bedre, men efter Tottenham-kampen begyndte det at komme tilbage, siger Cavani til venezuelanske avis El Observador og tilføjer:

– Det er besværlige skader, men jeg har bestemt mig for at få behandlingen, så det ikke fortsætter med at blive værre, og så jeg kan blive klar så hurtigt som muligt til at spille for mit hold (Manchester United, red.) og landsholdet, afslutter angriberen.

Læs også: Uruguay udelader United-angriber i landsholdstruppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P