LaLiga

Xavi: Barca skal tilbage på toppen

Xavi blev mandag officielt præsenteret som ny cheftræner for FC Barcelona. Her afholdte han efterfølgende et pressemøde, hvor han satte ord på sin retur til klubben.

Xavi
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

41-årige Xavi Hernández blev mandag præsenteret på Camp Nou, som FC Barcelonas nye cheftræner. Efter præsentionen afholdte han et pressemøde, hvor han satte ord på sin nye ansættelse i klubben, hvor han som aktiv nåede at spille mere end 750 kampe.

– Jeg må indrømme, at jeg er meget bevæget over den velkomst, som jeg har fået af tilhængerne. Det gør mig meget motiveret og jeg vil forsikre jer om, at jeg vil sætte mit liv på spil for, at dette projekt kommer til at fungere. Jeg vil gerne takke klubben, men mest af alt tilhængerne. I er fantastiske. I har givet mig gåsehud. Barca er den bedste klub i verden, indledte Xavi sit pressemøde og fortsatte.

– Barca er den største og bedste klub i verden. Her skal det middelmådige ikke være acceptabelt. Her skal vi ikke acceptere uafgjorte kampe eller nederlag. Vi skal vinde hver eneste kamp. Vi skal ikke være tilfredse med at vinde 1-0 med en scoring i overtiden.

– Klubben befinder sig ikke i en god situation – hverken økonomisk eller sportsligt, men jeg kommer med positivitet og med et krav om hårdt arbejde. Barca skal tilbage på toppen.

Læs også: Officielt: Xavi præsenteret som ny træner i FC Barcelona

Xavis første kamp i spidsen for FC Barcelona bliver et lokalopgør mod Espanyol, som spilles lørdag den 20. november klokken 21 på Camp Nou.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P