LaLiga

Utilfreds med manglende spilletid: Hazard rygtes væk fra Real Madrid

Eden Hazard skulle ifølge den spanske avis Sport overveje sine muligheder for et skifte væk fra Real Madrid til januar.

Eden Hazard og Real Madrid har ikke været den succeshistorie, mange fodboldfans regnede med. Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Eden Hazards ophold i Real Madrid har langt fra levet op til forventningerne. Nu skriver den spanske avis Sport, at den belgiske stjerne er utilfreds med den manglende spilletid, og at Hazard derfor skulle være åben overfor et skifte væk fra den spanske traditionsklub til januar.

Eden Hazard har været hårdt ramt af skader siden sit skifte til kongeklubben for mere end to år siden, hvor det kun er blevet til 54 kampe og fem mål.

Det er dog ikke skaderne, der har holdt den belgiske landsholdsspiller fra spilletid i denne sæson. Det er i stedet cheftræner Carlo Ancelotti, der ganske enkelt ikke har kunnet finde plads til Hazard i startopstillingen.

30-årige Eden Hazard bliver derfor også nævnt i forbindelse med nyrige Newcastle, samtidig med at der bliver spekuleret i, om han kan være på vej til franske Lille, hvor han tidligere i karrieren brød frem på fodboldscenen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P