Kamp om førstepladsen i 1. division: Drømmestart var ikke nok

FC Fredericia gæstede FC Helsingør mandag aften, hvor der var lagt op til en kamp om førstepladsen i NordicBet Ligaen.

FC Fredericia formåede ikke at lukrere på den tidlige 0-1 føring. Foto: Søren Gylling/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

FC Helsingør og FC Fredericia kunne begge spille sig op på førstepladsen i den danske 1. division mandag aften, men fælles for de to hold var, at det krævede en sejr.

Allerede efter tre minutter kunne udeholdet FC Fredericia smide armene i vejret og fejre en 0-1 føring, på et mål scoret af Kristian Kirkegaard.

FC Fredericia var dermed godt på vej til at kapre førstepladsen i 1. division, men som kampen skred frem blev det tydeligt, at FC Helsingør havde andre planer.

Inden pausen blev det både 1-1 og 2-1 til hjemmeholdet, og efter pausen fortsatte FC Helsingør med at dominere.

Således endte kampen med 4-1 til FC Helsingør, der nu indtager førstepladsen i den næstebedste danske række.