Premier League

Engelske stjerner melder afbud på stribe: Arsenal-helt udtaget for første gang

Efter en række afbud fra flere engelske stjerner til landsholdet, er Arsenals unge stjerne Emile Smith Rowe blevet indkaldt for første gang.

Emile Smith Rowe blev matchvinder søndag, da Arsenal vandt med 1-0 over Watford. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

Spillere som Marcus Rashford, Mason Mount, Luke Shaw og James Ward-Prowse har alle meldt afbud til det engelske landsholds kommende VM-kvalifikationskampe. Det har givet plads til en mulig debutant.

Den engelske landstræner, Gareth Southgate, har nemlig valgt at indkalde Arsenals unge Emile Smith Rowe for første gang til landsholdslejren. Det oplyser det engelske fodboldforbund på sin hjemmeside.

– Rashford bliver i Manchester United for at koncentrere sig om at komme sig helt, mens Ward-Prowse er udelukket fra de kommende kvalifikationskampe på grund af sygdom. 

– Mounts ankomst er blevet forsinket på grund af en nylig tandoperation, og han vil blive overvåget i de kommende dage. Shaw følger i øjeblikket en hjernerystelsesprotokol i sin klub (Manchester United, red.).

I de kommende VM-kvalifikationskampe skal England møde Albanien og San Marino.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P