Dansk Fodbold

DBU går ind i kampen mod corona: Klar til krav om coronapas til landskampe

Oven på udmeldingen søndag om genindførelse af coronapasset har DBU været ude med en officiel melding inden Danmarks kommende landskampe.

Kasper Hjulmand udtog den 2. november landsholdstruppen til de kommende kampe. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Søndag aften blev det bekræftet på et pressemøde, at coronapasset er på vej tilbage i Danmark. Det kommer til at påvirke de danske stadions, da idræt med over 2.000 tilskuere skal tjekke coronapas.

Læs også: Coronapas på vej tilbage til de danske fodboldstadions

Dermed kan danske fans risikere at skulle vise deres coronapas, når de fredag den 12. november skal spille mod Færøerne i et udsolgt Parken. Men det er noget, som DBU er klar på at håndtere.

– Vi ønsker naturligvis at bidrage til at bekæmpe spredningen af corona-smitte. Derfor er vi klar til at afvikle landskampen med krav om corona-pas for de fremmødte. Vi opfordrer fans til at komme i god tid, så der er tid til at blive tjekket – og så kan alle få en god landskampsoplevelse i Parken.

– Fredagens landskamp i Parken afslutter et historisk godt år for Herrelandsholdet med EM-eventyr og VM-kvalifikation. Vi glæder os til fuldt hus til kampen mod Færøerne, så vi kan hylde vores trænere og spillere. Det skal selvfølgelig ske på en sikker måde, siger DBU’s administrerende direktør Jakob Jensen på deres officielle hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P