3F Superligaen

Daramy snakkede med Ståle inden Ajax-skifte

Inden Mohamed Daramy skiftede til Ajax Amsterdam fra F.C. Købehavn, var den unge landsholdsspiller i tæt dialog med hans tidligere træner Ståle Solbakken.

Mohamed Daramy til sin præsentation som nu Ajax Amsterdam-spiller. Foto: english.ajax.nl.

Mohamed Daramy var et brænd varmt navn denne sommer, hvor han efter flere fantastiske præstationer i F.C. København-trøjen skabte et stort navn for sig selv i udlandet.

Den heldige vinder af Daramys underskrift blev, som de fleste nok ved, Ajax Amsterdam i Holland. Noget de færreste nok vidste var, at den unge danske landsholdsspiller inden sit skifte til traditionsklubben var i en tæt dialog med hans tidligere FCK-træner, Ståle Solbakken. Det fortæller Daramy i et interview med Onside.

– Jeg snakkede rigtig meget med Ståle i den periode (Inden sit udlandsskifte til Ajax, red.). Han hjalp mig også rigtig meget og lagde nogle gode løsninger for, hvad der kunne være godt for mig, hvis jeg tog afsted, og hvad der kunne være godt ved at blive.

Den unge Ajax-spiller fortæller videre, at den nuværende norske landstræner altid har været en speciel person for ham, siden han kom op på førsteholdet i F.C. København.

– Ståle har altid hjulpet mig, siden han tog mig op (på førsteholdet, red.). Han var som en far for mig i klubben, så han er en god person, og han har altid sagt til mig, at jeg bare kunne ringe til ham, hvis jeg havde brug for hjælp.

– Jeg tog nogle snakke med ham og fortalte ham, hvordan det var fra min side af, og så hjalp han mig også med, hvad jeg skulle gøre, og hvad han synes, der var bedst for mig, siger Mohamed Daramy til Onside.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P