Dansk Fodbold

Coronapas skræmmer ikke Divisionsforeningen

Regeringen vil indføre coronapasset ved idrætsarrangementer med over 2000 tilskuere. Divisionsforeningen tager situationen med ro.

Meget tyder på, at danske foldboldfans så småt bør vænne sig til tanken om coronapas. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mandag aften kom det frem, at regeringen agter at indføre coronapas på ny. For danske stadiongængere vil det betyde, at telefonen atter skal op af lommen for at fremvise et gyldigt coronapas.

Regeringens forslag lyder, at der ved udendørs idrætsarrangementer med mere end 2000 tilskuere skal fremvises coronapas. Dermed vil det blive aktuelt både i kampe i Superligaen og landsholdskampe.

Læs også: Coronapas på vej tilbage til de danske fodboldstadions

Claus Thomsen, direktør for Divisionsforeningen, fortæller til Jyllands-Posten, at man bakker op om det, der er nødvendigt for at bremse coronasmitte.

– Så hvis det er nødvendigt med coronapas, så bakker vi op om det. Men når det så er sagt, så er det jo både dyrt og vanskeligt, men vi skal nok håndtere det, siger han til Jyllands-Posten.

Helt præcist hvor dyrt, det kan gå hen at blive for de danske superligaklubber, tør Claus Thomsen ikke at sætte tal på. Han peger dog på ekstra folk til adgangskontrollen som en ekstra omkostning, samt risikoen for at nogen måske bliver væk.

– Vi håber ikke, at nogen bliver væk på grund af det her. Det er utrolig sikkert at gå til fodboldkamp, blandt andet fordi det jo er udendørs. Så der er ingen grund til at blive væk, siger Claus Thomsen til Jyllands-Posten.

Kravet om fremvisning af coronapas er i skrivende stund ikke indført, men skulle det ske inden fredag, kan det meget vel blive aktuelt for landskampen i Parken mellem Danmark og Færørerne.

Læs også: DBU går ind i kampen mod corona: Klar til krav om coronapas til landskampe

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P