Bundesligaen

Bayern München-legende: Haaland passer bedre i Real Madrid end Bayern

Den tyske Bayern München-legende Lothar Matthäus blander sig nu i diskussionen om, hvor Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland ville passe bedst ind, hvis han skulle skifte til en ny klub. Her har tyskeren et godt øje til en hovedstadsklub i Spanien.

Erling Braut Haaland har ikke været i aktion for Borussia Dortmund siden den 19. oktober. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix.

Siden sit skifte til Borussia Dortmund i januar 2020 har norske Erling Braut Haaland været et brandvarmt navn i europæisk fodbold, hvor store klubber som Manchester City, Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München har været nævnt som en kommende destination.

Nu blander en af de klubbers tidligere spillere sig i debatten. Bayern-legenden Lothar Matthäus mener nemlig, at Haaland ville være et godt match med Real Madrid.

– Haaland ender måske i Bayern, men først når Lewandowski er væk.

– Haaland ville passe bedre ind i Real Madrid, hvor han i fremtiden kunne spille med Mbappe, siger Lothar Matthäus til spanske Marca.

På nuværende tidspunkt er Erling Braut Haaland dog slet ikke at finde på fodboldbanen. Den norske angriber har nemlig været skadet siden den 19. oktober. Normanden forventes samtidig ikke at vende tilbage på banen før 2022.

Det kan du læse mere om herunder:

Læs også: Haalands far bekræfter dystre skadesudsigter

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P