3F Superligaen

Stage efter spildt Midtjylland-mulighed: Det blev Silkeborgs kamp

F.C. København måtte nøjes med 0-0 ude mod Silkeborg IF i et opgør, hvor københavnerne leverede langt under niveau. Det irritere FCK-profilen Jens Stage efter kampen.

For anden gang i denne sæson ender en kamp imellem F.C. København og Silkeborg IF 0-0. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

F.C. Købehavn leverede en dårlig kamp søndag aften, hvor de med næb og klør fik sikret sig et 0-0 resultat ude imod Silkeborg IF. Det skete oven på en gylden mulighed for at indhente point på FC Midtjylland i mesterskabskampen, da midtjyderne tidligere søndag tabte med hele 3-0 til AGF.

Læs også: AGF smadrer FC Midtjylland: 3-0 i første halvleg

Københavnernes resultat irritere FCK-profilen Jens Stage efter kampen. Det fortæller han til TV3 Sport.

– Det blev Silkeborgs fodboldkamp. De spillede godt og fik os til at arbejde hårdere, end vi skulle have gjort. Så vi får et enkelt point, men det må vi aldrig være tilfreds med. Kvaliteten var dog ikke til mere i dag.

– Vi løber efter dem i store dele af kampen, og vi havde svært ved at komme på bolden selv. 

– Det er selvfølgelig klart, at vi skulle have vundet. Det er pisse ærgerligt. Der er ikke nogen, som er mere irriteret over det end mig. Når man skal være dansk mester, så skal man vinde sådan en kamp, og det gør vi ikke i dag. Det er ikke godt nok, siger Jens Stage.

Læs også: FCK udnyttede ikke FCM-pointtab -Målløst opgør i Silkeborg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P