3F Superligaen

Skuffet SIF-angriber: Set over hele kampen fortjener vi at vinde

Silkeborg IF måtte nøjes med 0-0 hjemme mod F.C. København søndag aften. Det ærger SIF-angriberen Nicklas Helenius, der mener, at de fortjente mere,

For anden gang i denne sæson spillede Silkeborg IF og F.C. København 0-0 i Superligaen. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

Silkeborg IF måtte skuffet gå fra banen mod F.C. København med et 0-0 resultat efter en kamp, hvor Kent Nielsens mandskab var klart bedst.

Efter kampen fortæller Nicklas Helenius til TV3 Sport, at Silkeborg havde fortjent mere i kampen.

– Det er godt at få point mod FCK, men set over hele kampen har vi fortjent at vinde. Vi har absolut den største chance og mest spil. FCK trykker os lidt til sidst, men set over hele kampen fortjener vi at vinde.

– Vi lykkedes med mange ting, som at vi spillede ud ad deres pres. Specielt i første halvleg er vi gode til at komme i overtal. Vi forsømmer faktisk i anden halvleg, hvor de falder i bagkæden, siger Nicklas Helenius.

Derudover er SIF-angriberen glad for den udvikling, som truppen er gået igennem, hvilket kommer til udtryk, når de efter en kamp mod FCK kan være skuffet med uafgjort.

– Det fortæller lidt om, hvor meget vi tror på os selv og vores koncept. Vi kan bare blive ved, og hvis vi bliver ved med det her, så venter der mange point på os, siger Nicklas Helenius.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P