LaLiga

Nye skadesproblemer i Barca: Ung midtbanespiller ude

FC Barcelona må endnu engang tilføje et navn til den i forvejen lange skadesliste. Denne gang drejer det sig om 19-årige Nico González.

Nico González tilslutter sig nu skadeslisten i FC Barcelona, og må derfor melde afbud til det spanske U21-landshold i denne omgang. Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona formåede lørdag at smide en 0-3 føring ude mod Celta Vigo. Kampen endte 3-3, og undervejs kunne man se den blot 19-årige Nico González lade sig udskifte efter 57 minutters spil.

Nu skriver FC Barcelona på deres hjemmeside, at Nico González udgik med en skade i lysken. Nico González tilslutter sig derfor heller ikke det spanske U21-landshold i denne omgang.

Historien melder intet om, hvor længe Nico González forventes at være ude.

Den unge midtbanespiller har fået 11 optrædener på førsteholdet i FC Barcelona, heraf de ni i LaLiga og to i Champions League.