3F Superligaen

Kasper Kusk om manglende straffe: Jeg skulle have spillet mere på den

Kasper Kusk blev nedlagt i feltet med et lille kvarter tilbage af kampen mellem AaB og Randers FC. Efter kampen mener han selv, at der var straffespark.

Det lignede, at Kasper Kusk blevet savet over i slutfasen af kampen mellem AaB og Randers FC. Selv mener han dog også, at der burde være dømt straffe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var en fysisk affære, da AaB lagde græs til søndages topopgør mellem AaB og Randers FC.

Kampen endte 1-1, og begge hold have mulighederne for mere. Med omkring 12 minutter tilbage af kampen blev Kasper Kusk, ifølge ham selv, snydt for et straffespark, da han blev savet ned i Randers-feltet.

Han udtaler efterfølgende om situationen, at han skulle have spillet mere på den.

– Jeg føler mig rimelig sikker på, der er straffe. Det må jeg ærligt indrømme. Jeg skulle nok bare have spillet mere på den. Det kan være, jeg kom lidt for hurtigt op, så det var måske en fejl fra min side, siger Kasper Kusk til TV3 Sport efter kampen.

– I dag gik det måske ikke vores vej, men det gjorde det sidste gang, og det er sådan, det er nogle gange. Det er fodbold, og det kan vi ikke gøre så meget ved nu, fortsætter han.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kasper Kusk er ikke ene om at så tvivl om det manglende straffe. Også Randers FC’s cheftræner Thomas Thomasberg udtalte efter kampen til TV3 Sport, at han syntes det lignede et straffespark.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P