Dansk Fodbold

Kasper Hjulmand rygtes til England: Aston Villa overvejer muligheden

Kasper Hjulmand kan være fortid som dansk landsholdstræner. I hvert fald hvis man skal tro britiske Sky Sports. Mediet mener at vide, at Kasper Hjulmand er på tegnebrættet som ny manager i Aston Villa.

Rygterne sender Kasper Hjulmand til engelske Birmingham, hvor han skal overtage jobbet som manager i Aston Villa, efter Dean Smith søndag blev fyret. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har imponeret med det danske landshold, siden han overtog tilbage i sommeren 2020.

Det har nu fået britiske medier til at nævne ham i samtalen om Aston Villas nye manager. Således skriver Sky Sports nu, at Kasper Hjulmand forventes at blive overvejet seriøst, når den nye Aston Villa-manager skal findes.

De skriver videre, at Aston Villa endnu ikke har en favorit-kandidat som klubbens nye manager, men at klubbens danske sportsdirektør, Johan Lange, skulle have godt kendskab til Hjulmand.

Christian Purslow, administrerende direktør i Aston Villa, udtaler at klubben vil forsøge at finde en manager i løbet af den kommende landsholdspause.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P