3F Superligaen

Jess Thorup efter 0-0 i Silkeborg: Jeg bliver aldrig tilfreds med ét point

FCK gæstede søndag aften JYSK Park i Silkeborg. Kampen endte 0-0, og selvom spil og chancer talte til Silkeborgs fordel, er FCK’s cheftræner Jess Thorup ikke tilfreds med det ene point.

Jess Thorup kan nu kigge frem mod en landsholdspause, inden FCK søndag den 21. november spiller hjemme mod AGF. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Jess Thorup var utilfreds efter søndagens sene kamp i Superligaen. FCK var på besøg i Silkeborg, og selvom det er Superligaens henholdsvist mest og tredje mest scorende mandskaber, endte kampen 0-0.

Skulle man finde en vinder baseret på spil og chancer, så havde det nok været Silkeborg IF. Dét til trods, var FCK’s cheftræner Jess Thorup ikke tilfreds med det ene point.

– Jeg holder fast i det jeg sagde tidligere, nemlig at vi aldrig bliver tilfredse med ét point. Vi går altid efter sejren, siger Jess Thorup til TV 3 Sport.

Han roser dog Silkeborg for at være gode til at holde fast i bolden og gøre det svært for FCK, samtidig med at de er farlige på deres omstillinger.

– Vi vidste godt, at det her blev en svær omgang mod et godt spillende Silkeborg. Specielt på deres hjemmebane. Men derfor er vi jo stadig ikke tilfredse med at gå fra banen med ét point.

– Jeg tror som sådan ikke, at vi fortjente sejren i dag. Men derfor er jeg stadig utilfreds.

Kampens uafgjorte resultat betyder samtidig at FCK missede chancen for at komme indenfor tre points afstand af FC Midtjylland, der tidligere søndag tabte 3-0 ude mod AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P