Ingen drømmestart til Conte – Målløst remis mod Everton

Tottenham formåede kun at stå uafgjort mod Everton, da Antonio Conte fik sin debut i Premier League som Spurs-manager.

Antonio Conte fik sin første sejr som Tottenham-manager, da de i Conference League besejrede Vitesse med 3-2. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Søndag eftermiddag skulle Tottenham møde Everton på Goodison Park. Her var det et gensyn med Antonio Conte, der stod i spidsen for Spurs for første gang i Premier League siden hans tiltræden.

Det blev dog langt fra den drømmedebut, som den italienske manager nok havde håbet på.

Tottenham var det mest dominerende hold på bolden i første halvleg, hvor de sad på 59 procent af boldebesiddelsen. Lige lidt hjalp det desværre i deres forsøg på at skabe chancer, da de ikke havde et enkelt skud inden for målrammen i første halvleg.

Everton led samme problem som gæsterne, og derfor kunne begge mandskaber gå til pause med en stilling på 0-0.

Anden halvleg fortsatte i samme dur som første, hvor hverken Tottenham eller Everton skabte de store chancer.

Det største højdepunkt kom i det 91. minut, da Evertons Mason Holgate fik vist et direkte rødt kort. Det skete efter en VAR-gennemgang af kampens dommer, Chris Kavanagh, der intet andet valg havde end at udvise englænderen.

Men selv med 11 mod 10 i de sidste minutter af kampen kunne Contes mandskab formå at ramme Everton-målet. Derfor kunne Tottenham efter kampen notere sig for sølle nul skud inden for målrammen.

Antonio Conte og resten af Tottenham-holdet må derfor dele et point med Everton efter søndagens opgør.