FCK udnyttede ikke FCM-pointtab – Målløst opgør i Silkeborg

F.C. København mødte søndag Silkeborg IF på udebane, hvor de for anden gang i denne sæson måtte nøjes med 0-0 mod oprykkerne.

Første møde mellem F.C. København og Silkeborg IF i denne sæson endte 0-0 i Parken. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

F.C. København havde søndag aften mulighed for at hente point ind på FC Midtjylland i superligatabellen, da Midtjyderne tidligere søndag tabte med 3-0 til AGF. Først skulle københavnerne dog slå et meget formstærkt Silkeborg-mandskab, der senest gennembankede SønderjyskE med hele 0-6.

Selvom det var FCK der havde vigtige point på spil, var det overraskende oprykkerne, der var bedst spillende i første halvleg, hvor de klart bedst på bolden og af flere omgange kom frem til gode chancer.

Alligevel blev pausestillingen 0-0, da hverken FCK eller Silkeborg IF fik scoret i det første 45 minutter.

Fra anden halvlegs start var Silkeborg igen det dominerende hold i kampen, hvor de af flere omgange var tæt på at score.

Den største chance kom, da Sebastian Jørgensen kom først på en ripost fra Kamil Grabara, men desværre for Silkeborg og Jørgensen diskede FCK-målmanden op med en fremragende redning.

Hjemmeholdet pressede af flere omgange på, men manglede skarpheden var opgøret imod SønderjyskE fra sidst weekends 6-0 massakre.

FCK spillede en generel dårlig kamp, men fik alligevel formået at lægge et pres på oprykkerne i de sidste minutter af kampen, hvor den altid målfarlige Jens Stage var tæt at gøre det onde ved Silkeborg.

Ingen mål kom der dog i opgøret, hvilket betyder at for anden gang i denne sæson ender et opgør mellem Silkeborg IF og F.C. København 0-0.