Atlético smider vigtige point i mesterskabskampen i døende sekunder

Atlético Madrid smed vigtige point i mesterskabskampen, da de på udebane indkasserede et udlignende mål i de døende minutter mod Valencia.

Antoine Griezmann scorede til 1-2 for Atlético Madrid. Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix.

Atlético Madrid mødte søndag Valencia på udebane, der havde danske Daniel Wass med fra start. Her skulle hovedstadsklubben forsøge at følge med Real Madrid i toppen af LaLiga.

Den mission fik en god start, da den evigt farlige Luis Suárez efter 35 minutter kunne bringe Atlético foran med 0-1 efter en fantastisk stikning af Angel Correa.

Den føring kunne Diego Simeones mandskab tage med ned i omklædningsrummet, da dommeren fløjtede til pause.

Anden halvleg fik dog en dårlig start set med Atlético Madrid-brillerne, da deres forsvarsspiller Stefan Savic scorede et selvmål efter kun fem minutter.

Men den nedtur varede kort, da Antoine Griezmann havde andre planer for Atlético-mandskabet. Efter knap et kvarter i anden halvleg leverede den franske landsholdsspiller en flot soloaktion, som han kronede af med en scoring til 1-2.

Endnu større forløsning kom for Simeones mandskab, da Sime Vrsaljko efter 61 minutter scorede til 1-3. Målet blev i første omgang annuleret for hånd på bolden, men efter et VAR-gennemtjek ændrede dommer, Cesar Soto Grado, sin beslutning fastholdte scoringen.

Få minutter før tid kom der en reducering fra hjemmebaneholdet, da Hugo Duro modtog en perfekt aflevering fra Jose Gaya, som han sikkert omvekslede til mål.

Endnu vildere blev det, da selvsamme Duro kort før tid scorede det udlignende mål til 3-3 til stor skuffelse for Atléticos mesterskabsdrømme.

Med det skuffende uafgjorte resultat, er Atlético nu kun fire point bag rivalerne fra Real Madrid i kampen om det spanske mesterskab.