3F Superligaen

Mikael Anderson om jubelscene: Selvfølgelig jubler jeg

AGF’s indkøb fra i sommer, midtbaneslider Mikael Anderson, bragte søndag AGF foran med 2-0 mod sin tidligere klub FC Midtjylland. Ved jubelscenen holdt han ikke igen, da han smed sig på knæ mod de medrejsende FC Midtjylland fans.

- Selvfølgelig vil man altid gerne slå sine tidligere holdkammerater, og efter sidste kamp mod FC Midtjylland var lysten ikke blevet mindre, siger Mikael Anderson til Canal 9. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF slog i dag FC Midtjylland 3-0. En af AGF’s profiler, Mikael Anderson, blev hentet fra FC Midtjylland i sommer, og et af samtaleemnerne efter kampen er, hvordan Mikael Anderson valgte at fejre sit mål til 2-0.

I fodbold er der ofte en tendens til, at spillere ikke fejrer deres scoringer mod tidligere klubber. Mikael Anderson valgte dog en anderledes tilgang, da han ved sin scoring nærmest fejrede det mere end normalt. Og jubelscenen var utvivlsomt henvendt direkte mod FC Midtjyllands fans på Ceres Park.

– Fodbold er følelser, og jeg scorede et mål. Så selvfølgelig jublede jeg, siger Mikael Anderson til Canal 9.

– Jeg tror ikke, at folk er i tvivl om, hvad jeg prøvede at hentyde til. Jeg blev piftet ad inden kampen på MCH Arena, og så igen her i dag. Så det er et signal til dem (FC Midtjyllands fans, red.) om at jeg ikke lader mig påvirke af den slags.

Mikael Anderson fortæller videre, at der i kølvandet på skiftet fra FC Midtjylland til AGF har været en del kritik af ham på de sociale medier.

– Jeg er hårdhudet, så det går mig ikke supermeget på. Det eneste jeg kan gøre, er at svare tilbage på banen, og det gjorde jeg så i dag.

Med dagens 3-0 sejr tager AGF et vigtigt skridt op i tabellen, mens FC Midtjylland nu har givet FCK muligheden for at indehente det midtjyske førerhold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P