Yussuf Poulsen sikrede Leipzig sejren mod skadesplagede Dortmund

Erling Haaland er blot én af de mange langtidsskadede Dortmund-profiler på listen. Han kunne hertil aften se sit hold tabe til danskerklubben Leipzig.

Nkunku kunne score sit femte sæsonmål, da han bragte sit hold i front efter 27 minutter. Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix

Dortmund er, til trods for mange skader blandt spillerne, fortsat at finde i toppen af Bundesligaen. Hertil aften mødte de så RB Leipzig i et opgør, hvor ‘de gule’ langt fra lignede sig selv.

Hjemmeholdet, Leipzig, startede da også kampen overlegent – målt på både boldbesiddelse og chanceskabelse.

Men der skulle alligevel gå en lille halv time før de fik konverteret det til mål, da formstærke Christopher Nkunku sendte den sikkert i nettet til stillingen 1-0.

Ved pausefløjtet kunne Dortmund blot notere sig for én sølle afslutning i kampen, som end ikke var i nærheden af at gå i mål.

I anden halvleg sparkede Marco Reus Dortmund tilbage i kampen efter 53 minutter, men den glæde varede kort. Yussuf Poulsen gjorde det nemlig til 2-1 et kvarters penge efter. Oplægget kom naturligvis fra den velspillende franskmand Nkunku.

Det blev også kampens sidste aktion. Poulsen blev derfor matchvinder for Leipzig, der sejrede 2-1.