Premier League

Solskjær inden derby: Den vigtigste kamp i vores liv

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, ser frem til derbyet mod City, som han og klubben går ind til som den vigtigste nogensinde.

Ole Gunnar Solskjær har været under megen kritik som manager i Manchester United. Foto: REUTERS/Alberto Lingria.

Der har været mange fantastiske Manchester-derbys i nyere tid. Og i denne sæsons Premier League er der meget på spil i dagens opgør på Old Trafford, da de to Manchester-klubber blot er adskilt af tre point i stillingen. Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, er da også bevidst om derbyets betydning og vil sammen med spillerne gå ind til kampen mod Manchester City med den største motivation.

Læs også: Silva inden Manchester-derby: United er mere end bare Ronaldo

Solskjær anser holdenes form for mindre vigtig i netop Manchester-derbyet og har sammen med spillerne tænkt sig at behandle kampen, som den vigtigste i deres liv, fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det er blevet sagt mange gange (at form er mindre vigtigt i derby-opgøret, red.), men jeg mener faktisk, det er rigtigt. Det er en enkeltstående kamp, et derby og alt kan ske i denne type kampe. Vi er i en bedre form siden sidste derby hjemme, og forhåbentlig kan det fortsætte. Vi går ind til det som et derby og som den vigtigste kamp i vores liv, siger Ole Gunnar Solskjær.

Derbyet mellem Premier Leagues nummer fem, Manchester United, og nummer tre Manchester City spilles på Old Trafford klokken 13.30 og kan ses på 3+ og Viaplay.

Læs også: Solskjær: Jeg nyder kritik – fortsæt bare!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P