Norwich vinder første PL-kamp – Fjerde Brentford nederlag i træk

Brentford FC tog på hjemmebane imod Norwich City i Premier League i en vigtig kamp for begge oprykkere. Det blev en tæt kamp, hvor der var spænding til det sidste

Norwich havde inden dagens opgør ikke vundet en eneste kamp i Premier League i denne sæson. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Lørdag eftermiddag stod den på en duel mellem de to Premier League-oprykkere Brentford FC og Norwich City på Brentford Community Stadium i London.

Det var et opgør, hvor begge klubber havde brug for alle tre point, da Brentford inden dette opgør havde tabt de sidste tre kampe i ligaen, mens Norwich jagtede deres blot anden i denne sæson.

Bedst fra start kom De Gule Kanariefugle, da norske Mathias Normann efter kun seks minutter kunne bringe Norwich foran. En god soloaktion, hvor Brentford-spillerne dog var meget passive.

Seks minutter senere måtte danske Mathias “Zanka” Jørgensen forlade banen med en skade. Engelske Charlie Goode kom ind i stedet for danskeren til hans første Premier League-minutter i karrieren.

Det blev dog ikke til den oplevelse, som Goode havde drømt om. Efter lidt over et kvarter på banen begik den engelske forsvarsspiller nemlig straffespark. Her var den tidligere Brøndby IF-angriber, Teemu Pukki, sten sikker og bragte sit hold foran med 0-2, hvilket holdte til pause.

Anden halvleg fik Brentford dog lidt af en drømmestart, da Bryan Mbeumo efter kun fem minutter fik reduceret til 1-2 – eller det troede han og resten af Thomas Franks mandskab i hvert fald. Efter en VAR-gennemgang måtte kampens dommer, Jarred Gillet, fløjte for offside.

Men ti minutter senere var Brentford på spil igen. På et indlæg fra indskiftede Saman Ghoddos var Rico Henry helt fri på bagerste stolpe, hvor han sikkert sparkede reduceringen i mål.

Hverken Brentford eller Norwich formåede dog at score mere i eftermiddagens Premier League-kamp, hvilket betyder, at Norwich sikrer sig deres første sejr i denne sæson, mens Thomas Frank for første gang i sin tid som Brentford-manager kan notere sig for fire nederlag i træk.