Newcastle sætter nye negative rekorder efter endnu en sejrsløs forestilling

Det er 157 dage siden, at Newcastle United kunne synge sejrssangen i omklædningsrummet, og sejrsbrølene lader fortsat vente på sig efter aftenens ufagjorte resultat i Premier League mod Brighton & Hove Albion.

Leandro Trossard bankede sikkert bolden i nettet til stillingen 1-0 efter en lille halv times spil. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle United sætter mange nye rekorder for tiden. Desværre for ‘The Magpies’ er det de negative af slagsen. Med aftenens uafgjorte resultat til Brighton & Hove Albion er de nu uden sejr i de første 11 kampe i starten af sæsonen – og det er dermed ny rekord.

Kampen startede da ellers med gode og hæderlige chancer til begge hold, men efter 27 minutter faldt Leandro Trossard til jorden inde i Newcastles felt. Efter et VAR-gennemsyn blev det vekslet til et straffespark, som belgieren selv eksekverede kynisk. 1-0 til Brighton.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage, men hverken hjemmeholdet Brighton eller Newcastle fik omsat det til mål.

I kampens anden del var det Newcastle, der kom ud med fornyet energi.

Det førte til en vigtig udligning, da Isaac Hayden køligt kun sparke bolden i målet med en halvflugter efter 66 minutters spil. 1-1.

I kampens sidste fase så Brighton-målmanden rødt, da han nedlagde Callum Wilson uden for feltet. Det sendte Louis Dunk på kassen, hvor han skulle prøve at afværge den farlige frisparkssituation.

Men Newcastle formåede ikke at true Brighton mere i kampen, som slutter 1-1.