Premier League

Jesus beder til de højere magter: Ønsker at score sit første derbymål

Gabriel Jesus har scoret 86 mål for sin klub, Manchester City, men har stadigvæk til gode, at nette i en derbykamp mod ærkerivalerne fra United. Noget, som han håber sker i dag.

Gabriel Jesus håber inderligt på, at han omsider kan få scoret sit første mål mod Manchester United i dag. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Gabriel Jesus har efterhånden bombet et hav af mål ind for Manchester City, men selvom han ofte scorer i de store kampe, mangler han at putte den i kassen mod rivalerne fra den røde del af Manchester. Noget, som han håber sker i dagens derby.

– Jeg mangler at score et derbymål (mod Manchester United, red.). Det vil betyde alverden, fortæller den offensive profil til mancity.com.

Den brasilianske tekniker har scoret i store opgør mod Liverpool, Chelsea og Real Madrid, men har fortsat ikke lagt bolden i rusen mod ‘de røde djævle’.

– Så jeg håber virkelig, at jeg kan blive involveret i kampen og få den scoring. Det er altid min fornemste opgave at score, men nogle gange mangler jeg lige det sidste held. Så jeg håber det sker i dag, så jeg kan hjælpe mit hold til sejr, afslutter han.

Du kan se kampen på TV3+, når kampen mellem Manchester United og Manchester City blæses i gang kl. 13:30.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Solskjær inden derby: Den vigtigste kamp i vores liv

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P