Første Bundesliga-sejr til Bielefeld i danskeropgør mod Stuttgart

Arminia Bielefeld mødte på udebane VfB Stuttgart i Bundesligaen. Her lykkedes det udebaneholdet at få deres første sejr i denne sæson.

VfB Stuttgart er efter lørdagens kamp nu oppe på fire kampe i træk uden sejr i Bundesligaen. Foto: Friso Gentsch/AP/Ritzau Scanpix.

Lørdag eftermiddag skulle to af de mest formsvage mandskaber i Bundesligaen møde hinanden, da VfB Stuttgart hjemme på Mercedes-Benz Arena tog imod Arminia Bielefeld. Begge hold havde danskere med fra start, da Nikolas Nartey startede inde for Stuttgart, mens Jacob Barrett Laursen var med for udebaneholdet.

Første halvleg var det hjemmeholdet der var mest dominerende på bolden, hvor de også kom frem til flest chancer. Alligevel var det dog udebaneholdet fra Bielefeld, der efter 19 minutter kunne bringe sig i front med 0-1, da japanske Masaya Okugawa på friløberen ned mod Fabian Bredlow.

Flere mål blev det ikke til i første halvleg, og derfor måtte Stuttgart gå til pause bagud med 0-1.

Anden halvleg ændrede ikke meget på kampbilledet. Stuttgart var fortsat mest på bolden, men Bielefeld kom frem til de store chancer.

Efter 61 minutter forsøgte Stuttgarts træner, Pellegrino Matarazzo, at ændre på det, da han satte danske Wahid Faghir på banen.

Alligevel var det udebaneholdet der efter 82. minut var tæt på at afgøre kampen, da bolden blev hamret på Stuttgart-målets overlægger.

Igen tre minutter senere måtte Bielefeld igen se en afslutning gå på overlæggeren, da Janni-Luca Serra inde i feltet sendte en ellers fremragende afslutning afsted.

Flere mål kom der dog ikke i kampen, og Bielefeld kunne derfor for første gang i denne sæson gå fra banen med en sejr, mens Stuttgart for fjerde kamp i streg ikke formåede at vinde i Bundesligaen.