Danskerklubben Hoffenheim kom i problemer ude mod Bochum

Hoffenheim måtte se sig besejret af et velspillende Bochum-mandskab i en kamp, hvor det var hjemmeholdet, der styrede løjerne.

Hoffenheim havde Robert Skov med i startopstillingen. Foto: Uwe Anspach/AP/Ritzau Scanpix

Robert Skov var atter at finde i startopstilingen for Hoffenheim, der lørdag eftermiddag skulle forsøge at hente tre vitale point på udebane mod Bochum, men det mission blev langt fra fuldført.

Første halvleg var en chancefattig affære mellem de to mandskaber, hvor der ikke blev kreeret de helt store muligheder.

Derfor skulle vi helt hen til anden halvleg for at finde kampens første scoring.

Det var den ungarnske angriber, Soma Novothny, der kunne bringe Bochum i front efter 66 minutter. Målet skulle dog lige en tur forbi VAR-rummet, men blev efterfølgende godkendt.

Efter 75 minutter kunne Bochum så sparke sig på 2-0, da de fik kampens største mulighed i form af et straffespark. Men Manuel Riemann mistede chancen, og dermed var kampen stadigvæk åben.

2-0 målet kom dog dybt inde i overtiden, da Milos Pantovic sendte den i kassen til en meget fortjent sejr.