3F Superligaen

Vejle opruster truppen med irakisk landsholdspiller

Den 27-årige Ali Adnan er ny spiller i Nørreskoven. Den irakiske landsholdspiller har tidligere tørnet ud for store italienske hold i form af Atalanta og Udinese.

Vejle har hentet forstærkning til holdet. Den irakiske landsholdsspiller Ali Adnan skal tørne ud for Vejle efter landsholdspausen. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

I Vejle Boldklub er der én klar mission for sæsonen; at overleve i Superligaen. Nu har de hentet frisk kød til truppen i form af den 27-årige Ali Adnan, der tiltræder truppen efter landsholdspausen.

Det er en transfer, de er meget glade for i Vejle.

– Ali Adnans CV taler sit eget tydelige sprog. Han er en kvalitetsspiller, som er klar til at gøre en forskel. Ali har en god alder og er en bærende pille på det irakiske landshold, som han pt. er på landsholdsopgave med, og derudover har han været en profil på hold i stærke ligaer som den tyrkiske og den italienske, siger Vejles tekniske chef Johan Sandahl til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv ser frem til, at bære den rødblusede Vejle-trøje.

– Jeg er glad for at kunne kalde mig Vejle-spiller. Vejle Boldklub er en historisk klub med stolte traditioner og gode faciliteter, og jeg ser det som min vigtigste opgave at hjælpe klubben til bedre resultater. Jeg er klar til at arbejde hårdt og forhåbentlig gøre klubbens mange fans glade med mit spil. Sammen har vi en mission: overlevelse, afslutter Ali Adnan.

Den irakiske landsholdsspiller støder til klubben, når landsholdspausen er overstået.

Læs også: Riddersholm fortsætter karrieren i belgisk storklub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P