Dansk Fodbold

Riddersholm fortsætter karrieren i belgisk storklub

Glen Riddersholm fortsætter trænerkarrieren i belgiske Genk, hvor han skal være assistenttræner for førsteholdet.

Efter en periode som fodboldekspert hos Viaplay, vender Glen Riddersholm nu tilbage til trænerkarrieren, da han har lavet en aftale med med den belgiske storklub KRC Genk, hvor han bliver førsteholdets assistenttræner.

– KRC Genk er en klub, som, jeg føler, er et virkeligt godt match, det rigtige sted for mig at starte en forhåbentlig lang og spændende udlandskarriere, siger Riddersholm og fortsætter:

– Det, som tiltaler mig, er, at Genk er en ekstrem ambitiøs klub, hvor jeg samtidig har fået følelsen af, at man er en familieklub med stærke værdier og et godt fællesskab. Genk har en klar spilfilosofi og strategi.

Med trænerjobbet i Belgien bliver det samtidig til et foreløbigt farvel til den danske Superliga for Glen Riddersholm – både som træner og ekspertkommentator på tv.

– Jeg kommer til at savne 3F Superligaen. Vores Superliga i Danmark er fantastisk, og den har betydet rigtig meget for mig i mange år. Den har udviklet sig og jeg med den i de forskellige roller, som jeg alle har nydt at udfylde de seneste mange år, siger Riddersholm, der har været cheftræner i klubber som FC Midtjylland, AGF og senest i SønderjyskE.

Det bliver dog til en sidste omgang på tv, da Glen Riddersholm er med, når Viaplay sender Silkeborg – F.C. København søndag.

Læs også: Mourinho raser mod dommer efter skuffelse – Se klippet her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P