FCN er fortsat uden sejr siden august efter heroisk Viborg-udligning i de døende minutter

Viborg tog hjemme imod FC Nordsjælland på Energi Viborg Arena i Superligaen. Det blev en kamp, hvor det bølgede frem og tilbage, og hvor hjemmeholdet sikrede sig ét enkelt point efter en scoring i de døende sekunder.

FC Nordsjælland har ikke vundet en superligakamp siden d. 23. august, da de slog Vejle. Her til aften skulle de så op imod oprykkerne fra Viborg i en direkte duel om, at komme nærmere det sjove selskab i 3F Superligaen.

Selvom FC Nordsjælland startede godt i kampen med et par fine forsøg, var det Viborg der kom foran i opgøret, da Jacob Bonde sparkede den i rusen efter lidt klumpspil i FCN-feltet. 1-0 til de grønne fra domkirkebyen efter blot 12 minutter.

Kort efter kunne Jay-Roy Grot så score til 2-0, men målet blev tilbagekaldt, da han var tydeligt i offsideposition, da han modtog bolden.

Hey du, ja dig, kære fodboldfan og campo.dk-læser. Vi har lanceret en spritny og funktionel app, hvor du hele tiden kan have fingeren på pulsen og følge med i fodboldverdenens største nyheder. Klik på banneret herunder og hent den allerede i dag!

Efter 25 minutter kunne Farumklubben så udligne til 1-1, da den finske U21-landsholdspiller, Oliver Antmann, krøllede bolden ind i målet.

Og allerede to minutter efter kunne Simon Adingra bringe FCN i front, da han køligt eksekverede på en friløber. 1-2 på Energi Viborg Arena og kampen er vendt helt på hovedet.

Udebaneholdet fortsatte trykket og det udmøntede sig i en stor chance til målscoreren Adingra, da Mikkel Andersen i Viborg-målet nærmest forærede et mål væk, da han headede lige for fødderne af angriberen. Men afslutningen sejlede over mål.

Kort før pausen var det så omsider hjemmeholdet, der var farlige i den anden ende, men den heltemodige FCN-keeper, Emmanuel Ogura, kom fint ud i situationen og afværgede. 1-2 ved pausen.

I anden halvleg var der gode tilbud i begge ender af banen, hvor særligt Viborg kæmpede for at komme tilbage. Men den ærgerrighed kostede også nogle dyre kontraomstillinger i den anden ende, hvor FCN ved flere lejligheder bød sig til. Dog uden at konvertere det til mål.

Viborg var slet ikke færdige med at forsøge sig, men en heroisk Ogura på kassen sørgede for at lukke sluserne. Men desværre for FCN kunne Lars Kramer scorer efter et hjørnespark til 2-2 i kampens døende minutter.

Lars Kramer sluttede kampen af med et få sit andet gule og måtte derfor gå i bad før tid.

Det uafgjorte resultat sender Viborg på 8. pladsen, mens FCN forbliver på tiendepladsen.