3F Superligaen

FCN-boss: Vi har ikke fået løn efter vores anstrengelser

FC Nordsjælland har ikke vundet en superligakamp siden august måned. Men FCN-træner, Flemming Pedersen, bevare troen og optimismen på de kan vende skuden.

Flemming Pedersen er sikker på, at hans mandskab kan komme tilbage på sejrskurs, selvom der har været langt mellem snapsene. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland er inde i en større formkrise, men det får ikke FCN-træner, Flemming Pedersen, til at miste modet og troen på, at de kan komme tilbage på sporet.

– Følelsesmæssigt er jeg berørt af situationen (formkrisen i FCN, red.). Specielt berører det mig med det store arbejde, der bliver lavet i klubben. Og det er synd for vores fans. Vi forsøger hele tiden at gøre det så godt vi kan, men på det seneste har vi ikke helt fået løn efter de anstrengelser vi har lagt i det, fortæller den karismatiske FCN-træner til TV3 Sport inden fredagens superligakamp mod Viborg.

Selvom resultaterne ikke har flasket sig for Farum-mandskabet, er det ikke nok til at få Flemming Pedersen til at ryste i bukserne i forhold til en eventuel fyring.

– Ikke specielt (om han frygter fyring, red.). Den ledelsesstruktur vi har i FC Nordsjælland er forholdsvis flad. Det betyder, at vi er rigtig mange om ansvaret. Jo flere vi er om ansvaret, des lettere er det at fordele det. Så jeg er ikke specielt tynget af situationen. Jeg er også den type af menneske, der ser det som en spændende situationen, hvor man lære meget om sig og holdet. Men vi står meget meget tæt sammen i klubben og derfor er presset fordelt ud flere, fastslår han.

Læs også: Lars Friis før FCN-møde: Forventer masser af intensitet

FCN’s sportsdirektør Mikkel Hemmersam siger ligeledes til TV3 Sport, at han har stor tiltro til, at Flemming Pedersen nok skal få vendt skuden og maner dermed til besindighed i forhold til en fyring af træneren.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Vejle opruster truppen med irakisk landsholdspiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P