3F Superligaen

De skadesramte og formsvage FCN-drenge skal forsøge at få point på tavlen mod Viborg

FC Nordsjælland er inde i en formkrise for tiden inden aftenens superligaduel mod Viborg, hvor cheftræner, Flemming Pedersen, må se bort fra flere nøglespillere, der er ude med skade.

Martin Frese er én af de mange skadede Nordsjælland-spillere, der i aften drager til Viborg. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland tager imod Viborg FF på udebane i aftenens superligaopgør. Farum-mandskabet må se bort fra Martin Frese, der har pådraget sig en mindre skade, mens Kian Hansen, Mohamed Diomande, Ibrahim Sadiq, Jonathan Amon, William Kumado og Clinton Antwi fortsat er fraværende.

Udebanekampen mod Viborg bliver en spændende affære, hvis det står til FCN’s assistenttræner, Frank Hjorteberg, der har stor respekt for de grønblusede.

– Jeg sagde inden sæsonen, at det var to rigtig stærke oprykkere, der kom op, og det synes jeg bare, de har bevist fuldt ud. I Viborgs tilfælde er det et hold, der er virkelig aggressive i deres presspil. De forsvarer langt væk fra mål, og er gode til det. Så de skaber nogle åbne kampe, hvor det buldrer frem og tilbage på en god måde, understreger FCN’s assisterende træner Frank Hjorteberg til klubbens egen hjemmeside.

Truppen ser ud som følger:
Eduardo Dos Santos Haesler (M)
Emmanuel Ogura (M)
Mads Døhr Thychosen
Maxwell Woledzi
Jacob Steen Christensen
Andreas Schjelderup
Magnus Kofod Andersen
Abu Francis
Simon Adingra
Emeka Nnamani
Andreas Bredahl
Oliver Antman
Oliver Villadsen
Daniel Svensson
Lasso Coulibaly
Jonas Jensen-Abbew
Leo Walta
Lucas Lykkegaard
Adamo Nagalo

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Lars Friis før FCN-møde: Forventer masser af intensitet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P