Europæisk Fodbold

Brøndby-direktør vil karantænedømme fans efter Rangers-kamp

Brøndby IF sikrede sig torsdag sit andet point i Europa league, da klubben hjemme spillede 1-1 imod skotske Rangers. Der opstod under kampen tumult mellem klubbernes fans, og det bør ifølge Brøndby-direktør, Ole Palmå, udløse karantæne til de implicerede blågule fans.

Tumult på tribunen mellem Brøndby IF og Rangers-tilhængere. Foto: Scanpix/Ritzau.

Det var ikke kun det sportslige, der var i fokus i torsdagens Europa League-opgør mellem Brøndby IF og Rangers FC.

Mens Brøndby sikrede sig sit andet point i Europa League og spillede 1-1 med Rangers, gik det ikke stille for sig på lægterne, hvor både politi og vagter forsøgte at holde de to klubbers fans adskilt uden held.

Hey du, ja dig, kære fodboldfan og campo.dk-læser. Vi har lanceret en spritny og funktionel app, hvor du hele tiden kan have fingeren på pulsen og følge med i fodboldverdenens største nyheder. Klik på banneret herunder og hent den allerede i dag!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Episoden bør ifølge Brøndby-direktør, Ole Palmå, udløse karantæne til de involverede blågule fans.

– Vi tager stærk afstand fra en sådan opførsel, og vi går nu i gang med at gennemgå al videomateriale fra kampen i samarbejde med politiet, så vi kan identificere de personer, der deltog og sikre sanktioner, herunder karantæne, siger Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

– Det er på ingen måde acceptabelt, at en gruppe Brøndby-fans tyr til selvtægt på tribunen og kommer i karambolage, fortalte Ole Palmå.

Læs også: Sviatchenko: Det er min fornemmelse, at jeg bliver i FCM indtil 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P