3F Superligaen

Ærlig og ærgerlig Grønning efter endnu et Viborg-remis: Vi er pivringe på bolden, jeg bliver sindssyg!

Selvom Viborg kæmpede sig tilbage med en overtidsscoring og sikrede et point, var Sebastian Grønning langt fra tilfreds med endnu en pointdeling. Han var grundlæggende frustreret over niveauet i spillet med bolden, som han kaldte elendig.

Sebastian Grønning lagde ikke fingre imellem efter kampen mod FCN fredag aften, hvor det blev til endnu en uafgjort for oprykkerne. Han erkendte, at særligt boldomgangen var helt forkastelig fra de grønblusede.

– Det kan jo ikke passe, at vi skal bruge 80 minutter på at komme igang med den her fodboldkamp. Vi har en afleveringspræcision på 50 procent altså. Vi er så pivringe på bolden i dag – det er i pressede og upressede situationer. Det er simpelthen for dårligt, siger en excentrisk Sebastian Grønning til TV3 Sport efter kampen og fortsætter:

– Nej, det kan vi fandme ikke bruge til noget (det ene point, red.). Vi har stillet os tilfreds med uafgjort alt for mange gange. Vi skal være langt bedre end i dag, det kan vi simpelthen ikke være bekendt. Det er jo verdens ringeste fodboldkamp på bolden, jeg er ved at blive sindssyg. Vi skal til at blive bedre på bolden og komme i gang, afslutter Viborg-angriberen.

Hey du, ja dig, kære fodboldfan og campo.dk-læser. Vi har lanceret en spritny og funktionel app, hvor du hele tiden kan have fingeren på pulsen og følge med i fodboldverdenens største nyheder. Klik på banneret herunder og hent den allerede i dag!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: FCN er fortsat uden sejr siden august efter heroisk Viborg-udligning i de døende minutter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P