Champions League

Leipzig-træner efter PSG: Jeg var rasende over dommerens præstation

RB Leipzig var forud for onsdagens kamp mod PSG pointløse i Champions League, og selvom det langt om længe lykkedes tyskerne at få point, så var holdets træner bestemt ikke tilfreds med præstationen fra kampens dommer.

Jesse Marsch var forholdsvis kras i sin kritik af dommeren efter kampen mod PSG. Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Muligheden for videre avancement i Champions League blev onsdag aften slukket for Yussuf Poulsen og RB Leipzig.

Tyskerne fik godt nok sit første point i Champions League, da de i overtiden af kampen mod Paris Saint-Germain scorede på straffespark, men det ene point er ikke nok til at holde liv i håbet om at slutte på en af gruppens øverste to placeringer.

Efter kampen var det dog ikke den glippede mulighed for videre avancement, der fyldte mest for Leipzig-træner Jesse Marsch.

– Jeg var virkelig rasende over dommerens præstation fra start. Jeg har ofte set, at store klubber får al respekt fra dommeren, mens de små klubber ingen respekt får. Den eneste måde jeg kunne ændre det, var ved at tydeliggøre mine følelser, forklarede Marsch efter kampen.

Jesse Marsch fik allerede efter en halv time et gult kort for at brokke sig til kampens dommer Andreas Ekberg. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det var svenske Andreas Ekberg, der passede fløjten i kampen, og amerikanske Marsch havde også en temmelig kras kritik af svenskerens forhold til specielt én af PSG-stjernene.

– Selv da fansene begyndte at pifte ændrede ingenting sig, og det var det samme med fjerdedommeren. Jeg sagde, at jeg havde to muligheder; Enten bliver jeg siddende og tager alt fra jer, eller også bliver jeg følelsesladet og forsøger at få mere respekt fra dommeren. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det i mange sekvenser som om, at han gerne ville have Neymars autograf efter kampen, lød det kontroversielt fra den 47-årige amerikaner.

Mens RB Leipzig nu skal forsøge at fravriste Club Brügge gruppens tredjeplads, der giver adgang til Europa League efter nytår, ligger PSG i tæt kamp med Manchester City om gruppens førsteplads. Skulle franskmændene dumme sig i de to resterende kampe, så risikerer de faktisk stadig at ryge ud af Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P