Kæk RB Leipzig-målscorer: Neymar spurgte om jeg kunne score

Neymar forsøgte at gøre RB Leipzigs straffesparksskytte Dominik Szoboszlai nervøs forud for straffesparket i kampens tillægstid.

Neymar og Dominik Szoboszlai fik sig en kort snak inden straffesparket, som Dominik Szoboszlai dog fik sparket ind til slutresultatet 2-2. Foto: Viaplay.dk

Billede: Viaplay.dk

RB Leipzig og PSG stødte onsdag aften hovederne sammen i Champions League. Kampen endte 2-2, selvom PSG var foran med 1-2 indtil de døende minutter af kampen.

To minutter inde i dommerens tillægstid fik RB Leipzig et straffe for anden gang i kampen, og i stedet for Andre Silva, der brændte straffesparket for RB Leipzig i første halvleg, var det nu indskiftede Dominik Szoboszlai, der fik ansvaret for at skaffe et point til RB Leipzig.

Forud for straffesparket kunne man se Neymar og Dominik Szoboszlai udveklse et par ord med hinanden. Nu har Szoboszlai kastet lys over hvad der helt præcist blev sagt mellem ham og Neymar.

Neymar: Sparker du den i mål?