Dansk Fodbold

Joel Andersson om kamp i Beograd: Det bliver fedt

Joel Andersson og resten af FC Midtjylland skal torsdag aften på en svær opgave, når Europa League-gruppens førsteplads byder op til dans i Beograd.

Joel Andersson og resten af FC Midtjylland er klar til både modstanderen og trykket fra fans, når de torsdag aften spiller mod Røde Stjerne i Europa League. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland tørner torsdag aften ud mod Røde Stjerne i Beograd. Den serbiske klub er kendt for at kunne levere en imponerende kulisse på hjemmebane, men det skræmmer ikke umiddelbart FC Midtjyllands Joel Andersson.

– Jeg tror, vi er forberedte på det tryk, der kommer fra fansene derovre. Men jeg har også hørt, at der kun kommer til at være 26.000 på stadion, så det bliver ikke fyldt. Men det bliver stadig fedt, siger Joel Andersson til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

Hvis FC Midtjylland for alvor ønsker at gøre sig relevante i kampen om at avancere til næste runde af Europa League, kræver det tre point fra kampen i Beograd. Ifølge den energiske FC Midtjylland-back, er det langt fra en umulig opgave.

– Vi har det godt, og vi er glade for at være, hvor vi er. Vi er klar til kamp. Vi skal bare gøre, som vi gjorde sidst mod Røde Stjerne. Med lidt mere held, så vinder vi kampen denne gang, siger Joel Andersson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P