Dansk Fodbold

FC Midtjylland skal bruge en sejr: Her er truppen

FC Midtjylland er selv meget ærlige omkring vigtigheden af tre point i torsdagens Europa League-kamp, hvis de fortsat vil spille Europa League på den anden side af nytår.

- Vi er i en situation, hvor vi skal bruge en sejr. Det vil vi selvfølgelig gøre alt for. Hver kamp har sit eget liv, og forhåbentligt kan vi skabe en kamp til vores fordel og vise, at vi er det bedste hold, siger Bo Henriksen forud for torsdagens Europa League-kamp ude mod Røde Stjerne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen og hans midtjyske tropper skal torsdag aften på en noget nær umulig opgave. De skal slå Røde Stjerne. I Serbien.

På pressemødet forud for Europa League-opgøret mellem FC Midtjylland og Røde Stjerne, er Bo Henriksen da også meget klar i mælet.

– Det siger sig selv, at vi skal ud og vinde. Hvis man kigger på stillingen, er det en meget afgørende kamp, hvis vi gerne vil videre som etter eller toer, siger han.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Røde Stjerne er firedobbelte serbiske mestre, og de har ikke tabt på hjemmebanen Rajko Mitic Stadium i knap to år. Senest de led et nederlag på hjemmebane, var da Bayern München kom på besøg Champions League tilbage i 2019.

Det til trods, er Bo Henriksen klar på at gå til opgaven med en positiv indstilling.

– Vi skal angribe, men også være kloge og intelligente, lyder det fra cheftræneren.

Bo Henriksen og de øvrige medlemmer af trænerteamet har udtaget 23 spillere til kampen. Daniel Høegh og Junior Brumado er fortsat ude med skader.

TRUPPEN

1. Jonas Lössl
16. Elias Olafsson
30. Jared Thompson

2. Dion Cools
6. Joel Andersson
14. Henrik Dalsgaard
28. Erik Sviatchenko
29. Paulinho
44. Nikolas Dyhr
50. Hosine Bility
73. Juninho

7. Pione Sisto
10. Evander
24. Oliver Sørensen
35. Charles
37. Raphael Onyedika
40. Jens-Lys Cajuste
45. Gustav Isaksen
54. Oscar Fraulo

38. Marrony
48. Mads Hansen
53. Victor Lind
58. Aral Simsir

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P