3F Superligaen

Medie: SønderjyskE har ny sportsdirektør på plads

Superligaklubben SønderjyskE valgte mandag at fyre cheftræner Michael Boris, og det efterlader reelt klubben uden både cheftræner og sportsdirektør. Nu skulle Haderslev-klubben dog have fundet manden til sidstnævnte position.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det kører ikke ligefrem på skinner for den superligaklubben SønderjyskE for tiden.

Klubben er at finde på 11. pladsen i Superligaen, og mandag blev cheftræner Michael Boris fyret, efter holdets forsmædelige nederlag på 0-6 på eget græs til oprykkerne fra Silkeborg. Nu lader sønderjyderne dog til at have fundet en af de personer, som skal bringe klubben tilbage på de føromtalte skinner.

– Vi har ansat en sportsdirektør, og det kommer vi snart til at offentliggøre. Det er kun et spørgsmål om tid. Og han vil derfor også være en del af processen i forhold til udvælgelsen af en ny cheftræner, fortæller administrerende direktør i SønderjyskE, Jonas Lygaard, til BT.

Selvom det endnu ikke er bekræftet, mener BT at vide, at det er den tidligere superligaprofil Esben Hansen, der inden længe bliver præsenteret i Haderslev, og den oplysning flugter meget fint med de oplysninger, som også Der Nordschleswiger tidligere på efteråret kunne bringe.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Falstringen Esben Hansen spillede nåede både at repræsentere Randers FC og Lyngby Boldklub i Superligaen, ligesom han fra 2007 til 2008 var at finde i den hedengangne tyske storklub Kaiserslautern. Flest kampe fik Esben Hansen dog for fynske OB, som han repræsenterede 172 gange i Superligaen. Esben Hansen gik på fodboldmæssig pension i 2011.  

Læs også: SønderjyskE-kaptajn om trænerfyring: Vi er en kæmpe del af skylden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P