LaLiga

Medie om Xavi: Barcelona-chefer fløjet til Qatar – Kun detaljer mangler

En delegation fra FC Barcelona, der ikke inkluderer præsident Joan Laporta, er angiveligt fløjet til Qatar, hvor de senere onsdag skal forhandle med Xavis nuværende klub – Al Sadd – om den tidligere midtbaneprofil.

Xavi ventes at stå i spidsen for FC Barcelona, når landsholdspausen er slut. Foto: Philip Fong/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelonas vicepræsident Rafa Yuste og fodbolddirektør Mateu Alemany var knapt vendt tilbage fra Champions League-opgøret mod Dynamo Kiev, før de igen fik luft under vingerne.

Onsdag er de to Barcelona-chefer nemlig fløjet til Doha i Qatar, hvor de skal forsøge at færdiggøre en aftale, der sender klubbens tidligere midtbaneprofil, Xavi Hernández, tilbage til klubben i en ny rolle som cheftræner.

Xavi er lige nu kontraktligt forpligtet til topklubben i den bedste række i Qatar, Al-Sadd, men ifølge ESPN håber FC Barcelona, at de kan offentliggøre den tidligere profil som ny cheftræner i den catalanske storklub inden ugen er omme.

Læs også: Højbjerg hyldes: Hjalp kollapset fan efter kamp

FC Barcelonas midlertidige træner, Sergi, kommer også til at stå i spidsen for holdet til den kommende kamp i weekenden mod Celta de Vigo. Derefter venter en landskampspause, men så er der også mulighed for, at det bliver Xavi, der står i spidsen for sin barndomsklub, når de den 20. november møder lokalrivalerne fra Espanyol.

Xavi sluttede sin spillemæssige karriere i netop Al-Sadd den 1. juli 2019, hvorefter han straks overgik til en rolle som træner for holdet. Han har siden stået i spidsen for holdet i 90 kampe, og i sidste sæson blev klubben mestre i Qatar.

I indeværende sæson er det blevet til lutter sejre i otte ligakampe for Al-Sadd, som onsdag aften møder de nærmeste forfølgere fra Al-Duhail. Det ventes at de spanske chefer kommer til kampen, hvorefter de vil sætte sig ned for at forhandle med klubben.

Ifølge ESPN er forhandlingerne om personlige vilkår med Xavi langt, men da han stadig har to år tilbage af sin kontrakt med Qatar-klubben, er FC Barcelona også nødt til at nå til enighed med Al-Sadd om en kompensation for træneren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P