Champions League

Matchvinder Ronaldo: Godt resultat for os

Manchester United og Cristiano Ronaldo var bestemt ikke uheldig med at få et enkelt point med fra Italien tirsdag aften, og det uafgjorte resultat var fint for de gæstende englændere, mener redningsmanden.

Cristiano Ronaldo var tilfreds med tirsdagens ene point i Bergamo. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United var flere gange ude i tovene i tirsdagens Champions League-opgør mod italienske Atalanta.

Efter en udligning til 1-1 i overtiden af første halvleg, var det igen Cristiano Ronaldo, der måtte redde den engelske storklub i anden halvlegs overtid, da han flugtede bolden i mål til resultatet 2-2, og den slags sene mål vidner om mentaliteten i Manchester United.

– Vi giver aldrig op, og vi tror på det helt til det sidste. Jeg synes, det er et godt resultat for os, sagde Cristiano Ronaldo efter kampen.

– Vi vidste, at Atalanta vil presse os hårdt. De har en fantastisk træner, og de ved altid, hvad de skal gøre på banen. Jeg ved fra min tid i Juventus, at de altid er vanskelige at spille mod, men vi gjorde vores arbejde og forsvarede godt, og til sidst var vi lidt heldige med at jeg fik scoret, men sådan er fodbold, lød det fra Ronaldo.

Manchester United har fået en mildest talt vaklende start på sæsonen i den hjemlige liga, og med et nederlag i første Champions League-kamp mod miniputterne fra Young Boys, har de også været presset i den største af de europæiske klubturneringer.

Den engelske storklub tilføjede denne sommer Jadon Sancho, Raphael Varane og netop Cristiano Ronaldo til truppen, og derfor er det også naturligt, at holdet endnu ikke er spillet sammen endnu.

– Vi skal stadig forbedre os. Som jeg har sagt mange gange, så har vi nye spillere og nye systemer, og spillet er anderledes, vi er nødt til at tilpasse os til hinanden. Det vil tage tid, og efter min mening har vi tid til at forbedre os, lød det fra Ronaldo.

Manchester United fører Champions Leagues Gruppe F på bedre målscore end spanske Villarreal, som også er næste modstander i turneringen den 23. november.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P