Premier League

Højbjerg hyldes: Hjalp kollapset fan efter kamp

Pierre-Emile Højbjerg hyldes for tiden som en helt, efter han hjalp en kollapset fan kort efter kampen med Manchester United.

Pierre-Emilie Højbjerg hjalp lørdag en kollapset fan, da han var på vej hjem fra 0-3 nederlaget mod Manchester United. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Pierre-Emilie Højbjerg modtager hyldest efter kampen mod Manchester United, hvor Tottenham tabte hjemme med 0-3.

Han hyldes dog ikke for præstationen på banen denne gang, men i stedet for sin heroiske indsats udenfor kridtstregerne. Engelske medier beretter, hvordan Pierre-Emile Højbjerg hyldes som en helt, efter han angiveligt hjalp en fan, der skulle være faldet om.

Tilskuere til seancen fortæller, at Pierre-Emile Højbjerg, der var på vej væk fra stadion efter kampen, skyndte sig ud af sin bil, da han så en fan kollapse. Herefter tilbød han at hjælpe, inden personen modtog professionel lægebehandling på stedet.

Den danske midtbanemotor modtager også ros for at være blevet på stedet indtil der kom hjælp til manden, der efterfølgende blev kørt til North Middlesex Hospital.

Højbjerg taler ifølge Daily Mail sin rolle i episoden ned ved at forklare, at han bare gjorde det, som alle ville have gjort.

Hændelsen kommer blot to uger efter en tilskuer faldt om på St. James Park under Tottenhams kamp med Newcastle, hvor Eric Dier og Sergio Reguilons var med til at redde mandens liv.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P