Champions League

Henderson og fansenes gensyn med Suarez: Rart med en pæn modtagelse

Luis Suares brugte fire og en halv sæsoner i Liverpool, inden turen gik videre til spansk fodbold, men den kontroversielle uruguayaner har tidligere været på kant med sine tidligere fans, men det håber anfører Jordan Henderson ikke er tilfældet, når hans tidligere holdkammerat gæster Anfield igen onsdag aften.

Der bliver gensyn mellem to tidligere holdkammerater på Anfield onsdag aften. Foto: Reuters/Ritzau Scanpix

Efter fire og en halv sæson i klubben forlod Luis Suarez i 2014 Liverpool med en enkelt ligacup-triumf i bagagen.

Den uruguayanske angriber var ikke desto mindre elsket og værdsat i den nordvestengelske klub, men i 2019 kom Suarez på kant med Liverpools fans. For sin daværende klub, FC Barcelona, scorede Luis Suarez det første mål i det, der endte med en 3-0 sejr til spanierne, og efter scoringen var angriberen ikke karrig med sin jubelscene.

Jubelscenen blev af mange liverpoolfans set som respektløs overfor hans tidligere klub, men alligevel håber Liverpool-anfører Jordan Henderson, at hans tidligere holdkammerat får en pæn velkomst, når han onsdag aften igen kommer tilbage til Anfield.

Læs også: Unai Emery: Jeg skal ikke til Newcastle

– Luis [Suarez] var fænomenal, da han var her, og det ved fansene også, og jeg tror de værdsætter det, han bidrog med her i klubben. Efter kampen vil det være rart, hvis han har fået en pæn modtagelse fra fansene, men ikke nødvendigvis under kampen, lyder det med et smil fra Jordan Henderson.

Henderson er den eneste tilbageværende spiller i Liverpool-truppen, der også var der, da Luis Suarez spillede i klubben, og de to tidligere holdkammerater holder stadig kontakten ved lige.

– Vi ved alle, at han har været en topklassespiller i lang tid. Han skabte så mange gode øjeblikke i Liverpool, og jeg lærte meget fra ham, da han var her. Jeg er ret tæt på ham og taler indimellem med ham for at høre, hvordan han og hans familie har det.

– Han er verdensklassespiller som skaber en masse problemer for forsvarsspillere. Han er altid inde omkring målet, og hvis han får en chance, så griber han den, så vi skal være på vagt overfor ham, men ikke kun overfor ham, Atletico Madrid har verdensklassespillere over det hele, men Luis [Suarez] er topangriber, som vil skabe problemer for alle hold, lyder det fra Jordan Henderson.

FC Barcelona vandt i 2019 det første opgør i Champions League-semifinalen med 3-0, men Liverpool leverede i returopgøret på Anfield et af historiens mest bemærkelsesværdige comebacks, da de vendte tingene på hovedet med en 4-0-sejr. Liverpool vandt senere finalen over Tottenham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P